De weg vinden

Bepper Coaching

Overzicht --> Inzicht --> Verbetering

Voor individu, stel, gezin en team

Home Agenda Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Een éénmalige sessie, zonder intake.

De Bepper Balance Methode is een methode die zeer geschikt is om in te zetten bij personen (ook jongeren en kinderen) die ergens een stap in willen maken maar niet weten hoe of welke. Het kan bijvoorbeeld gaan om een keuze waar iemand voor staat. Een probleem van iemand die moeite heeft heeft met een ander of met anderen. Een probleem dat je niet begrijpt. Een conflict of onderwerp dat jou of jullie samen voortdurend in de war brengt of zorgt dat het gesprek of de samenwerking escaleert.

Veel mensen zijn prima in staat zonder hulp door het leven te gaan. En toch, soms, is het fijn als een ander je helpt de berg in je hoofd te ontrafelen of de beren op je weg te tackelen. Zodat je ziet wat het is en waar je mee te maken hebt of door tegen wordt gehouden. Bepper Bord onbeschreven

Door een sessie met de Bepper Balance Methode en een Bepper3in1 (of eeen Bepper Bord) kom je snel een kleine of grote stap verder in je proces. Als het heel goed gaat heb je soms zomaar ineens een oplossing. Of een actie die je in de richting helpt van waar je naar toe wilt. En dat ontdek je allemaal zelf.

Je zult altijd dingen ontdekken doordat je anders kijkt met deze methode dan op jouw manier. Via het beschrijfbare bord en de vragen van de bepper-Coach.

Neem contact op voor meer informatie of kijk op www.bepperbalance.com als je meer wilt weten over deze methode. Je kunt je ook vragen stellen of je direct aanmelden via het formulier.

samenwerking tussen bewuste en onbewuste van hart hoofd en onderbuikDoor de tastbare uitvoering en het visuele karakter van de gebruikte tools, werken hoofd, hart en buik (het bewuste en onderbewuste) samen en wordt een eerlijk beeld van de innerlijke beleving zichtbaar.

Dat leidt tot overzicht, inzicht en realistische stappen ter verbetering.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Van troebel en wollig naar helder in je hoofd
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden, Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379 Tel.0612400150 / info@bepper.eu / ©Bepper B.V. / www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl / algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back