De weg vinden

Relatie verbeteren

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Coaching voor jullie

Of je het nu lastig met je partner, je collega, je familielid of je buurvrouw hebt, verbetering is vaak beter mogelijk als er een buitenstaander bij zit.

Bij Bepper ben je samen welkom. We bespreken en werken op verschillende manieren aan jullie 'probleem-punten' en komen via oefeningen en praten dichter bij de kern. Waardoor is het juist tussen jullie zo lastig? Of juist nu? Of al zo lang?

stel argument ruzie relatiecoach relatietherapieWe oefenen met verschillende manieren van communiceren. Hoe word je minder geraakt door wat de ander doet en zegt? Hoe zorg je ervoor dat de ander minder geraakt wordt door wat jij zegt of doet? Hoe denken jullie eigenlijk over bepaalde dingen. Hoe kom je op één lijn als dat nodig is? Hoe blijf je betrokken en dichtbij zonder onderuit te gaan?

Wil je het meer ontspannen? Prettiger? Effectiever? Kom dan langs en zie wat er kan. Vaak wordt het moeilijker als je langer wacht. En soms mis je meer dan je lief is. Of wordt de schade groter dan nodig omdat je uit de weg gaat, ontkent of uitstelt.

Neem gerust contact op om mogelijkheden te bespreken of meld je direct aan voor een (gratis) intake gesprek via onze webshop.

NB bij reservering van een intake wordt een klein bedrag in rekening gebracht. Indien u na het intake gesprek bij Bepper Coaching volgt, wordt dit bedrag op uw eerste factuur in mindering gebracht.

Jullie zijn van harte welkom! Mocht je van mening zijn dat jullie relatie niet (meer) te redden is, dan kan ik jullie ook helpen om het leven na een scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Hier lees je daar meer over.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back