De weg vinden

Coaching voor jou

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Soms loop je vast. Loop je over. Soms heb je geen idee waarom. En soms ook wel, maar geen idee waar je kunt beginnen of hoe je kunt beginnen om te veranderen.

Veranderen klinkt wat verschillend voor mensen.
Als je vast zit in je manieren, gedachten, patronen en overtuigingen, kan het klinken als een bedreigend iets als je misschien iets 'anders moet doen' of 'los moet laten' om verandering te realiseren. En al helemaal als je geen idee hebt welke gedragingen, overtuigingen en patronen je hebt. Of het kan juist niet 'spannend' voelen omdat je geen idee hebt waar je aan begint.

Als je vastzit in een situatie waar je geen invloed op lijkt te hebben, kan het als een verademing voelen als er iets gaat veranderen. Maar ook dan kan het lastig zijn er van bewust te worden dat je sommige keuzes wél hebt. En dat je daar bewust en actief iets mee kunt doen.

Terwijl je wilt dat het anders gaat, zetten soms je gewoontes, overtuigingen en andere dingen in jou, de hakken in het zand. Of je omgeving lijkt dat te doen. Als je weet dat je nodig hebt dat er IETS verandert, kom dan langs. Vooral als je wilt ontdekken

  • wat je dan nodig hebt
  • wat jij kunt verbeteren aan je huidige situatie
  • welk doel je hebt
  • welke keuzes je wilt maken
  • wat jouw gewenste situatie is
  • hoe je een een betere balans tussen werk en privé realiseert
  • hoe je energie + tijd + voldoening met elkaar in balans kunt brengen
  • wat je kunt doen om de samenwerking binnen je relatie, familie, gezin, team of bedrijf te bevorderen
  • wat je tegenhoudt deze dingen te bereiken

Behoefte aan ondersteuning bij en aanzet tot concrete acties en plannen? Bepper coaching kan helpen om inzicht en bewustzijn te vergroten, maar ook actief het doorbreken van patronen en het aanleren van nieuwe gewoonten stimuleren.

Bepper biedt een gratis intake aan die nodig is om je aan te melden voor een coaching.

Wil je een éénmalige Bepper Balance sessie (*** zie onder) reserveren, dan is geen intake nodig.

Aanmelden voor een (gratis) intake kan via onze webshop.
NB U betaalt een klein bedrag, dat wordt verrekend met uw eerste factuur indien u besluit dat u gecoacht wilt worden bij Bepper.

Online-coachgesprekken via skype of FaceTime voor een intake en coachtraject voor personen die moeilijk langs kunnen komen (in het buitenland zitten en/of niet mobiel zijn) zijn ook mogelijk.
Kijk hier voor meer informatie over online coaching

Lees hier meer over onze benadering of bekijk de tarieven van de Bepper Praktijk.

Onderwijs

LOC coaching in het onderwijsMensen die werkzaam zijn in het onderwijs kunnen bij ons gecoacht worden waarbij, indien wenselijk, ook begeleiding in de klas en/of bij team-werkzaamheden kan plaatsvinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij zijn aangesloten bij de Landelijke Organisatie voor Coaching in het Onderwijs (LOC)

***Als je geïnteresseerd bent in een éénmalige, intensieve sessie waarin jou of jullie probleem onder de loep ligt, kun je jezelf en jullie (of jij en je partner / familielid / collega / vriend) helpen door slechts één Bepper Balance sessie te boeken. Daarvoor is geen intake nodig.
Voor sommige mensen is de drempel te hoog of de issue 'te klein' om hulp in te schakelen. Iemand kan echter door een stapeling van situaties of problemen, toch in de knel komen te zitten. Een éénmalige sessie kan dan vaak genoeg overzicht en inzicht waardoor de cliënt zelfstandig weer een heel eind verder kan. Omdat dit deels éénmalige contactmomenten zijn, moeten ze van tevoren worden betaald. Je kunt kiezen uit een éénmalige Bepper Balance sessie, voor 1 of 2 personen met verschillende tijdsduur (zonder intake). Je vindt de prijzen voor een sessie in een overzicht bij tarieven.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back