De weg vinden

Workshop Keuzes maken

Overzicht --> Inzicht --> Verbetering

Home Agenda Bepshop Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Keuzes maken & Zingeving

Help jezelf een stap verder en kom naar deze workshop. Je krijgt alle aandacht bij het inzicht krijgen in de keuze waar jij voor staat, de aspecten die een rol spelen bij het nemen van een besluit. Zo kom je verder met je leven......door óf je keuze te maken, óf te begrijpen waarom dat niet lukt en het (voorlopig misschien) los te laten.

In een kleine groep (maximaal 8 personen) gaan we aan dzingevinge slag in een gemoedelijke setting. De workshop duurt 3 uren en kost €40,- per persoon.

In deze workshop zullen we een wat praktische benadering hebben al kan het natuurlijk wel gevoelig liggen wat er voorbij komt. Daar is zeker ook aandacht voor.

Heb je na de workshop behoefte aan meer aandacht voor de dingen waar je tegenaan loopt dan kan dat uiteraard. Ook als er geen workshop op korte termijn in de planning staat, kun je je aanmelden voor een aantal coach sessies. Vraag in dat geval een (gratis) intake aan via de webshop.

Aanmelden voor de workshop of voor een intake gesprek voor coaching voor jullie samen doe je via onze webshop.

Kijk hier voor de planning en hier voor de tarieven.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Van troebel en wollig naar helder in je hoofd
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden, Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379 Tel.0612400150 / info@bepper.eu / ©Bepper B.V. / www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl / algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back