De weg vinden

Tarieven

Overzicht --> Inzicht --> Verbetering

Home Agenda Bepshop Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Tarieven

De lengte van de sessie hangt af van het aantal personen dat deelneemt:
1 persoon: 75 minuten
2 personen: 90 minuten
3 of meer personen: 120 - 180 minuten, al naar gelang de omstandigheden.

Sessies met meerdere personen vragen meer voorbereidingstijd. Daarom lopen de tarieven op bij meer personen.

Bepper factureert 1x per maand voor het aantal sessies dat in die maand gevolgd is en/of wordt.

Een coachtraject duurt meestal tussen de 6 en 12 sessies maar kan ook korter of langer duren. Wij willen graag flexibel zijn en leggen dit daarom niet vooraf vast tenzij de client dat aangeeft graag te willen.

NB Op het moment dat u aangeeft te willen stoppen, volgt er altijd nog 1 sessie. Zo kunnen we het coachtraject goed afronden. Dat is belangrijk om te weten of het geen impulsief besluit was en om te evalueren hoe het was, wat geleerd is en wat de toekomststappen zijn. Wij vinden dit belangrijk voor beide partijen. Indien er toch vooraf is afgesproken uit hoeveel sessies het traject zal bestaan, zullen we in de één-na-laatste sessie bespreken of de volgende de laatste zal zijn of dat u het traject wilt verlengen.

Na elke sessie sturen wij u een mail met de datum en tijd voor de volgende afspraak die is gemaakt. Daarin zit een link voor het maken van een reflectieverslag. Dit helpt u om voor uzelf te herhalen wat u tegen bent gekomen in de sessie en wat dit met u deed. Ook helpt het de coach om de volgende sessie beter voor te bereiden en geeft het inzicht in het verloop van het proces. Daarnaast is het voor uzelf een waardevol naslagwerk om ook later in terug te lezen.

Tarieven voor coaching:

Tarieven van Bepper Per 01 - 01 - 2020.
Alle tarieven die hier vermeld staan zijn inclusief 21% BTW.

Online Coaching is ook mogelijk. Hiervoor geldt hetzelfde uurtarief als voor 1 persoon, maar de sessies kunnen korter zijn (minimaal 30 minuten per sessie) indien u dit wenst. Deze sessies worden wel vooraf betaald en per 4 uren gefactureerd. U koopt dus een tegoed van € 300,- incl. btw. Na elke online sessie krijgt u een mail waarin het resterende tegoed staat vermeld.

Incompany team-building workshops, coaching of training op maat:

Bepper kan op locatie medewerkers en/of leden van het management coachen. Ook hebben wij speciale mogelijkheden om teams te helpen de samenwerking en communicatie te verbeteren of een project voor te bereiden met een team.

Indien een samenwerking niet goed loopt kunnen we ook gedurende een project of samenwerking voor verbetering zorgen door de unieke, de-escalerende aanpak met de Bepper Balance Methode.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en neem dan contact op voor een offerte op maat.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Van troebel en wollig naar helder in je hoofd
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden, Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379 Tel.0612400150 / info@bepper.eu / ©Bepper B.V. / www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl / algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back