De weg vinden

Workshop Lief Lijf

Overzicht ---> Inzicht ---> Verbetering

Home | Coaching | Aanpak | Workshops | 1op1Dieet | Wie ben ik | Agenda | BBM | Boek | Inschrijven of bestellen | Contact English

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

Workshop Lief Lijf

Het afvallen en op gewicht blijven valt voor veel mensen niet mee. Het is ook niet gemakkelijk je patronen en gewoontes te veranderen. Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken biedt Bepper de workshop Lief Lijf aan.

Workshop Lief Lijf BepperDeze workshop gaat NIET over calorieën, recepten of biologie.
We besteden vooral aandacht aan andere dingen die invloed hebben op jou en je voornemen een bepaald doel te bereiken en te behouden. Aan hoe en wanneer jij lief bent voor jezelf en wanneer dat ook lief is voor je lijf. Over jouw valkuilen en jouw mogelijkheden.

De workshop Lief Lijf wordt voorlopig alleen aangeboden in Leiden.

  • groepen van maximaal 12 personen
  • de workshop duurt 2 uur
  • er wordt gewerkt met de Bepper Balance Methode

Je kunt je aanmelden voor deze workshop via onze webshop.

De prijs vind je op de pagina tarieven.

Deze workshop staat op zichzelf en is waardevol voor iedereen.

Deze workshop is ook een manier om kennis te maken met de coach en de Bepper Balance Methode. Indien je het prettig vindt en je behoefte hebt aan meer ondersteuning en een programma wilt volgen voor langere tijd, kun je je aanmelden voor OP je BE.ST, een Ondersteunings Programma BEwust STabiel. Meer over het uitgebreide ondersteuningsprogramma OP je BE.ST lees je hier.

Het thema van deze workshop Lief Lijf wordt niet in het 9-maanden programma OP je BE.ST behandeld dus er is geen herhaling voor hen die zich hiervoor willen aanmelden. Om je aan te melden voor het 9-maanden programma OP je BEST hóef je deze workshop niet eerst te hebben gevolgd.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van mijn werk-mindset. Ik heb nu handvatten waarmee ik bewust een grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het een enorme plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn ‘talking monkey’ uit omdat mijn intuïtie en onderbuik mee doen. Daardoor ben ik eerlijker omdat mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie. En hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend. Ik voel me vaak alleen maar had niet goed in de gaten dat mijn partner hele andere behoeftes heeft."

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen heeft baat bij."


Voor rust, ruimte en overzicht.
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden
Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379
Tel.0612400150 / info@bepper.eu / Bepper B.V. /
www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl/ www.dankjewel.nl
algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back